Blog


Blog Index

Vaste openingstijd

Posted on 13th Mar 2017

Dorpshoes Gelster met een vaste openingstijd

Vanuit de Gelselaarse bevolking kwam de vraag of Dorpshoes Gelster op een bepaald tijdstip “gewoon” open kan zijn; dus naast de vaste gebruikersmiddagen en -avonden een vaste openingstijd. Dit om o.a. de gemeentelijke attributen af te halen.

 

Deze vraag hebben we gecombineerd met andere verzoeken over een vaste openingstijd voor: “laagdrempelige ontspanning en sociale contacten”. Dit om zonder verplichting ongedwongen samen te kunnen komen in één van de ruimtes om een potje darts, kaarten, poolbiljart, dammen, sjoelen o.i.d. te spelen, of om alleen maar om “un praotje te maak’n”

 

Het bestuur heeft daarom besloten dat na haar 1 jarig bestaan op 8 april (vanaf vrijdag 14 april 2017) Dorpshoes Gelster elke vrijdagmiddag open zal zijn van 16 uur tot 18 uur als een soort inloopmiddag:  ‘Effen de wekke deur nem’n in de grote kökken’.

 

Tevens is het de bedoeling om tijdens deze vaste openingstijd diverse ruimtes beschikbaar te stellen voor instanties die informatieve inloopuren willen houden. Hierbij denken we o.a. aan de gemeentelijke dienstverlening, Voor Mekaar teams, Gelselaars Belang, politie, zorginstellingen, ouderenbonden, politiek, raadsfracties, enz. 

 

We ontmoeten jullie allemaal graag op een vrijdagmiddag om ‘effen de wekke deur te nem’n in de grote Kökk’n’

 

Bestuur Stichting Dorpshoes Gelster